Pershendetje Vizitor/e

Albet.do.am u krijuar në fundvitit 2009 , qëllimi ynë është që të bëhet një lider në botën e futbollit! Ideja e faqes sonë të internetit është të ofrojë një gamë të gjerë shërbimesh dhe argëtuese qe nuk janë ofruar asnjë here deri më tani në fushë e sportit. Fillimisht ne albet.do.am do te gjeni lajmet e fundit, detajet e plotë të klasifikimit, kampionatet më të madhe, informacion në lidhje me internet bookmakers, bonuse dhe Free Online Futboll me shpërblime mujore dhe vjetore. Ne do të përpiqemi vazhdimisht për të zhvilluar shërbimet tona, dhe për këtë qëllim ne do të jemi mirënjohës për pjesëmarrjen tuaj në këtë projekt, i cili do ta bëj albet.do.am në futboll, me të fortë dhe të fuqishëm ne Shqiperi dhe në gjithë Evropën!

Staffi i AlbaniaBet