Marketing dhe Reklame

Agjensia e lajmeve sportive ne internet, www.albet.do.am, eshte online nga dhjetori i vitit 2009, duke mbuluar te gjithe spektrin sportiv ne Shqiperi dhe ne bote.

Portali ka nje numer te konsoliduar disa mijera vizitoresh ditore, duke pasur nje tendence te vazhdueshme ne rritje, kjo fale përkushtimit, përmbajtjes origjinale dhe perditesimit te lajmeve, qe mbulojne ngjarjet sportive kombetare, me karakter lokal dhe ato nderkombetare.

Agjencia "Albania Bet News" ka nje rrjet te gjere kontribuesish informative, duke u shndërruar ne nje pike referimi edhe per mediat me serioze ne vend.

Platforma jone mbulon eventet e Kategorise Superiore, Kategorise se Pare, te Dyte, Kupen dhe Superkupen e Shqiperise, te gjitha ekipet Kombetare ne futboll, shumesporteshin ne vend, si dhe kampionatet europiane, perfshire kompeticionet e medha, si Liga e Kampioneve, Liga e Europes, dhe Kampionatet Europian.

Lexuesit ne Shqiperi, por dhe te gjithe shqiptaret ne Diaspore, e kane ndjekur ne vazhdimesi platformen tone, duke qene te informuar ne kohe reale per te gjitha aktivitetet qe ndodhin ne harkun e 24 oreve.

Ne u krijojme mundesi te gjitha bizneseve te kene hapesiren e tyre publicitare, ne promovimin e produkteve te tyre, apo fushatave me karakter promocional, duke e konsideruar si nje mundesi kontakti te drejtperdrejte me lexuesit tane, te cilet mund te jene klientet e tyre te nesërm.Tarifat e publikimit te reklamave ofrojnë çmime te leverdishme

1.   Reklamë "baner" me përmasa 360 pixels X 107 pixels, me dizenjo sipas dëshirës së klientit dhe me backlink te faqja origjinale e klientit.

Çmimi për një kontratë 1-mujore, 200 Euro në muaj
Çmimi për një kontratë 6-mujore, 1000 Euro gjithsej
Çmimi për një kontratë 12-mujore, 2000 Euro gjithsej

2.   Reklamë "baner" me përmasa 360 pixels X 107 pixels, me dizenjo sipas dëshirës së klientit dhe me backlink te faqja origjinale e klientit.

Çmimi për një kontratë 1-mujore, 200 Euro në muaj
Çmimi për një kontratë 6-mujore, 1000 Euro gjithsej
Çmimi për një kontratë 12-mujore, 2000 Euro gjithsej

3.   Reklamë "baner" me përmasa 400 pixels X 90 pixels, me dizenjo sipas dëshirës së klientit, dhe me backlink te faqja origjinale e klientit.

Çmimi për një kontratë 1-mujore, 150 Euro në muaj
Çmimi për një kontratë 6-mujore, 800 Euro gjithsej
Çmimi për një kontratë 12-mujore, 1500 Euro gjithsej

4.   Reklamë "baner" me përmasa 220 pixels X 100 pixels, me dizenjo sipas dëshirës së klientit, dhe me backlink te faqja origjinale e klientit.

Çmimi për një kontratë 1-mujore, 100 Euro në muaj
Çmimi për një kontratë 6-mujore, 1000 Euro gjithsej
Çmimi për një kontratë 12-mujore, 2000 Euro gjithsej

5.   Reklamë "baner" me përmasa 300 pixels X 250 pixels, me dizenjo sipas dëshirës së klientit, dhe me backlink te faqja origjinale e klientit.

Çmimi për një kontratë 1-mujore, 200 Euro në muaj
Çmimi për një kontratë 6-mujore, 1000 Euro gjithsej
Çmimi për një kontratë 12-mujore, 2000 Euro gjithsej

6.   Reklamë "baner" me përmasa 220pixels X 100 pixels, me dizenjo sipas dëshirës së klientit, dhe me backlink te faqja origjinale e klientit.

Çmimi për një kontratë 1-mujore, 50 Euro në muaj
Çmimi për një kontratë 6-mujore, 300Euro gjithsej
Çmimi për një kontratë 12-mujore, 500 Euro gjithsej

AlbaniaBet News Contakt:  albaniabet@yahoo.com

Marketing Advertise Albania-sport Kartvizita