MARCA

Desperately seeking Modric

  • 14
Desperately seeking Modric
Kroos është një nga lojtarët me më të fituar nga kthimi i pashmangshëm Modric-së. Ende të mësuarit litarë në pozitën e tij të re, gjerman e ka ndjerë një vetmuar pak në mesfushë pa kroate, si në aspektin e sulmit dhe mbrojtjes.

Duke pasur Modric për të drejtën e tij të dhënë një opsion të dështojnë-të sigurt kaluese, duke vepruar si diçka e një litar shpëtimi. Një lojtar dinamik i cili, në fazën e hapjes së sezonit, e bëri më të lehtë për newbie për të zgjidhur në jetë një mesfushor mbrojtës.

Statistikat rafte në mbështetje të pairing se Ancelotti fillimisht kishte në mend në fillim të sezonit, para se të lëndimit. Kroos dhe Modric kanë rreshtuar së bashku në të XI filluar për dhjetë lojra La Liga, nga të cilat ekipi i regjistruar tetë fitore, dy humbje dhe një grup prej 37 gola shënoi, me 10 pranoi. Në Ligën e Kampionëve ata ndërtuan një shtëpi të plotë - katër nga katër. 12 fitore në total që i kontribuuan spektakolare 'Los Blancos' 22-të fitojë arrati.

Mungesa e zgjatur e lojtarit kroat e ka lënë gjurmën e saj. 'Los Blancos' humbur një nga starters e tyre thelbësore për katër muaj, nuk kishte asnjë zëvendësim adekuat dhe përfundoi duke paguar shtrenjtë për të lëndimit. Performanca KROOS-së nuk është ajo që ishte në fillim të sezonit, ose. Shumë pyetje palestër e tij, por ndjenja në dhomën e veshjes është se, me Modric në anën e tij, gjermane përsëri do të kthehet për të mirë të tij.